Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de Carmine Prod S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Carmine Prod S.R.L. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul Carmine Prod S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Politica de utilizare a datelor
 
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. Carmine Prod S.R.L nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina Carmine Prod S.R.L.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Carmine Prod S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare

1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.
2. Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care ati comandat-o, produsul se poate returna fara a plati taxa tur-retur.
*ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs - daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.
3. In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie ( nu din transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand taxele de transport catre dvs.
4. Deasemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii.
5. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original ( cutiel) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura.
Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate !

! IMPORTANT Este posibil sa existe diferenta de nuanta fata de cea din poza datorita luminii, precum si a setarilor monitoarelor .

- Toate produsele au termen de garantie 30 de zile pentru deficientele de calitate prevazute in HG 665/1995. Reclamatiile intemeiate vor fi rezolvate de catre Carmine Prod S.R.L prin inlocuire, remediere sau restituirea contravalorii dupa caz, conform legii 449/2003
- Cheltuielile legate de inlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de catre Carmine Prod S.R.L.
- Consumatorul nemultumit de modul de rezolvare a reclamatiei sale poate sa se adreseze, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor sau, dupa caz, instantelor judecatoresti competente.
 
CONFIDENTIALITATE
 
Carmine Prod S.R.L se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei Carmine Prod S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. 
Carmine Prod S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.
Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre Carmine Prod S.R.L si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.
Carmine Prod S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.
 

 

În curs de procesare...
Top