Returul produselor

Returul produselor se accepta in termenu legal de 14 zile de la primirea coletului.

TOATE cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de e-mail office@carmineshoes.ro. Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa se vor returna produsele prin firma de curierat sau direct in magazinului fizic.

Daca se doreste returnarea produselor din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte. Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termenul legal de 14 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar, intr-un cont bancar precizat de client sau alta forma agreata de comun acord. Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

 

În curs de procesare...
Top