Carmine Blog

Data adăugării: 25.06.2017 Vara perfecta incepe cu super premii pe CarmineShoes.ro

Iată că a venit sezonul cald. Este perioada aceea din an în care hainele și încălțămintea nu mai au scopul de a ne ține de cald, ci mai degrabă ne împodobesc, lăsând pielea să respire în voie. La fel se întâmplă și în cazul picioarelor și ar trebui să fim recunoscătoare pentru existența sandalelor cochete și comode, viu colorate, cu barete chic și de efect ce ne cuprind gleznele și ne fac să ne simțim în siguranță și sexy pe tot parcursul zilei.  
  
Sandalele, ca și pantofii, pot fi atât casual, cât și elegante, cu toc pătrat sau stiletto, pentru a se potrivi oricărei ținute, indiferent de eveniment. Vara aceasta, Carmine Shoes ți-a pregătit o selecție de sandale cochete pentru toate gusturile, ce vor întoarce garantat toate privirile indiferent că ești la plajă sau la birou.  
  
Atât în Colecția Mademoiselle cât și în colecția Dare To Wear, sandalele au preluat controlul. Le poți personaliza în funcție de gusturi și nu trebuie decât să alegi modelul, culoarea și textura de material, iar noi ne ocupăm de restul pentru ca ție să îți fie cât mai simplu să arăți perfect

  
Tot în sezonul de vară ne dăm seamă că pielea noastră are nevoie de îngrijire specială. Hidratarea nu este suficientă, mai ales în cazul picioarelor care sunt mai expuse la factorii de mediu și la deshidratare. Acestea trebuie răsfățate și exfoliate. Nu uita că o piele frumoasă este o piele îngrijită, cu aspect natural, care să radieze bunăstare și energie. Frumusețea Naturală YR în combinație cu sandalele perfecte Carmine Shoes reprezintă rețeta succesului oricărei femei. 
 
Nu uita de loțiunile cu factor de protecție cât mai ridicat și mai ales amintește-ți de fiecare dată că acestea nu trebuie folosite numai la plajă, deoarece expunerea zilnică la soare în mod repetat facilitează îmbătrânirea timpurie a pielii, apariția petelor inestetice, iar în cazul tenului, chiar apariția ridurilor fine.
Pentru ca pielea să își păstreze elasticitatea și tinerețea, este important să îi acordăm cât mai multă atenție. De aceea ți-am pregătit un concurs care sigur va fi pe gustul tău. Ne-am gândit atât la pielea cât și la picioarele tale, așa că premiile oferite constă în sandalele Carmine ideale, asortate cu produse de îngrijire pe măsură, ambele de calitate, exact așa cum merită clientele Carmine. Concursul se desfășoară pe pagina de facebook Carmine Shoes, grăbește-te să te înscrii!  
  
 Mult succes, 
 Echipa Carmine! 

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

 
În curs de procesare...
Top