Carmine Blog

Data adăugării: 15.06.2017 Cele 5 reguli ale unei adevărate Mademoiselle

Draga noastra Mademoiselle,
 
Dacă te întrebi ce am mai pus la cale în ultimele săptămâni, te anunțăm cu entuziasm că ți-am pregătit o nouă ședința foto de inspirație Carmine pentru colecția Mademoiselle și nu numai. Și cum pe noi Colecția Mademoiselle by CarmineShoes ne duce cu gândul la un concediu colorat în Provence, Franța, am avut inspirația să găsim un conac exact de gustul nostru, și cu siguranță și pe gustul tău. 
 
 
În mijlocul unei păduri umbrite, se ascunde acest loc exclusivist, mângâiat de razele soarelui, cu un foișor din lemn alb și decorațiuni în stilul shabby chic, cu alei pietruite brăzdate de lavandă, conifere și frunzișuri de mentă: oaza ideală a unei adevărate Mademoiselle. Ca să nu mai spunem de gazonul verde crud, care s-a potrivit de minune cu nuanța anului 2017: "greenery". 

  
Ținutele au fost alese pe măsură, astfel încât să ilustreze o Mademoiselle Carmine la o plimbare cu bicicletă, o ieșire cu fetele sau nunta celei mai bune prietene, și de ce nu, chiar o întâlnire. Modelul nostru Valeria, cu care probabil te-ai obisnuit deja, ne-a încântat din nou cu zâmbetul ei larg și personalitatea energică, radiand entuziasm.  
 
Vremea a ținut cu noi de această data, așa că te lăsăm în continuare să admiri fotografiile noastre preferate de la shooting in albumul complet de pe Facebook.
 
Cele 5 reguli ale unei adevărate Mademoiselle: 
  
- O adevărată Mademoiselle iubește pantofii Carmine atât de mult încât nu se dezlipește de ei nici pe bicicletă...mai ales dacă bicicleta este una chic, al cărei coșuleț este decorat cu pantofi colorați! :)
 
  
 - O Mademoiselle Carmine știe foarte bine că simplitatea clasică nu dă greș, astfel că principiul "little black dress" se aplică și în cazul pantofilor: nu poți fi niciodată overdressed dacă alegi stilul classy. 
 
  
- O Mademoiselle știe că atitudinea încrezătoare și confortul pot transforma orice ținută într-una sexy. 
 
  
- O Mademoiselle știe că o ținută este menită să exprime personalitatea purtătoarei, știe că trendurile nu țin decât un sezon, însă stilul, mult mai prețios, este de durată. 
 
  
- Si nu în ultimul rând, TU, a noastra Mademoiselle Carmine, asemeni unui cameleon, te poți distra cu forme și culori, creându-ți singură pantofii potriviți, pentru a te simti confortabilă și seducătoare in orice situatie.  
 
Fii fără griji, Carmine se va ocupa de restul! 
  
Cu drag, 
Echipa Carmine Shoes

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

 
În curs de procesare...
Top