Carmine Blog

Data adăugării: 03.02.2019 In Februarie Carmine Shoes iti gaseste perechea!

Daca in Ianuarie ne-am stabilit lista de obiective pentru noul an, in februarie ne-am propus sa ne jucam putin de-a Cupidonul...PANTOFILOR! In timp ce fiecare sarbatoreste iubirea in felul lui si atunci cand vrea, unii pe 14, altii pe 24, in atelierul Carmine se lucreaza de zor la modele de pantofi de poveste, pentru clientele noastre.
 
Dragostea noastra pentru pantofi este nemarginita, de aceea ne-am zis ca in aceasta luna, pentru ca ii iubim foarte mult, vom fi Cupidon pentru tine si promitem sa iti gasim perechea potrivita...de pantofi! Garantam o relatie frumoasa, de durata si plina de iubire. :)

 
Asadar te indemnam sa-ti cauti perechea pe Carmine Shoes - sigur o vei gasi in multitudinea de modele, nuante si texturi de material afisate pe site - iar odata ce ai gasit-o, nu mai ramane decat sa lansezi comanda si vei beneficia automat pana pe data de 28 februarie de reduceri de pana la 20%.

Nu incheiem acest articol inainte de a-ti spune ca am inceput sa lucram la noua colectie si nu uita: It''s february out there, love and wear the right shoes! :)

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

 
În curs de procesare...
Top