Carmine Blog

Data adăugării: 05.12.2018 Sărbătorim luna decembrie cu reduceri magice și surprize la Carmine Shoes

Încărcat cu daruri mii,
Cu al său toiag sosi,
Moș Nicolae cel bun,
Să-l ajute pe Moș Crăciun!
În ghetuțe el a pus,
Reduceri la Carmine Shoes
Și o TOMBOLĂ nebună,
Până la sfârșit de lună!

Dragele noastre, ne bucurăm de zile magice la Carmine Shoes, unde Moș Nicolae a trecut anul acesta și a lăsat în ghetuțe pentru voi o campanie de reduceri magice și... o tombolă cu surprizeeeeee!

Fie că vrei să porți la petrecerea de Crăciun sau Revelion încălțăminte nouă și specială sau vrei să dăruieşti un cadou cuiva drag, Moș Nicolae și Moș Crăciun au fermecat colecțiile Carmine Shoes și au pregătit până pe 31 decembrie 2018, promoții cu reduceri de până la 20% la ghete sau botine și 15% la cizme sau pantofi!

Carmine Craciun Reduceri si Tombola

Ba mai mult, sărbătorile vor fi și mai magice, pentru că poți câștiga prin tragere la sorți, 20 de premii fabuloase pentru a începe anul 2019 într-o notă pozitivă.

Astfel, dacă cumperi în perioada 06 - 31 Decembrie 2018 de pe www.carmineshoes.ro sau din magazinul fizic de pe Calea Victoriei, participi automat la tombola lunii Decembrie. Poți câștiga o pereche de cizme la alegere din ofertă, o pereche de ghete Sexy Mood, o pereche de pantofi Red Queen, unul din cele 5 x vouchere de 50 de lei, unul din cele 5 vouchere x 40 de lei sau unul din cele 7 x vouchere 30 de lei.

Tombola se va desfășura în perioada 06 - 31 Decembrie, iar pe 8 februarie 2019 extragem live fericitele câștigătoare. Mai multe detalii aflați din regulamentul complet al campaniei, care poate fi consultat atât pe facebook cât și pe site, aici: Regulament Complet Tombolă.

Aşadar, pregăteşte-te de sărbători, aranjează cadourile pentru cei dragi sub brad, asortează ținuta pentru noaptea dintre ani cu încălțăminte de calitate din piele naturală de la Carmine şi anunță-ți și prietenele de surprizele lăsate de moș la noi.

Mult succes, spor la shopping și până data viitoare, nu uita: It's December out there, wear the right #shoes!


Cu drag,
Echipa Carmine Shoes

www.carmineshoes

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

 
În curs de procesare...
Top