Carmine Blog

Data adăugării: 02.11.2017 Totul despre "Myself" - noua colectie toamna - iarna by Carmine Shoes

Știi că este important să te simti bine în pielea ta și de fiecare dată când te-ai simtit frumoasă a fost atunci când ai ales tu pentru tine, nu-i asa?  Atunci când ai făcut ce ai vrut, când ai dansat nebunește până noaptea târziu ca și cum nimeni nu te privea, când ai sărit îmbrăcată în apele mării, bucuroasă că dupa un drum de 3 ore pe o vreme toridă în sfârșit ați ajuns, când ți-ai luat o vată de zahar și te-ai bucurat amintindu-ți de copilărie. Cu siguranță se vede și din exterior atunci când te simți bine în pielea ta, iar daca o faci cu incredere, vei observa că în curând îi vei inspira și pe altii să facă la fel, să se bucure de fiecare zi.

Despre asta este noua colecție Myself by CarmineShoes. Despre a fi noi însine. Îți place o pereche de pantofi super colorați și haioși? Poartă-i! Îți plac ghetele rock în combinație cu rochiile? Poartă-le! Îți plac tocurile cui interminabil de înalte în nuanțe tari? Poartă-le cu incredere si nu te conforma.  

"Orice ai face, nu te compromite pe tine însăți. Tu ești tot ceea ce ai." ne invață Janis Joplin

Poartă orice te face să te simți bine în pielea ta și vei observa că sentimentul se amplifică ba chiar va fi molipsitor. Spune-le și prietenelor tale cât de frumos și comfortabil este să trăiești în pielea ta cu noua colecție Myself. Vom avea modele pe toate gusturile și ca întotdeauna vei putea să îți personalizezi modelele pentru a te defini pe tine, iubitoare CarmineShoes. Nu trebuie să faci compromisuri despre cine ești, nici în privința stilului și nici în privința calității. Folosim piele naturala foarte rezistentă și lucram numai cu oameni care pun talent și dedicare în ceea ce fac. 
Noul concept Myself ne-a găsit întamplător, inspirându-ne de la femeile puternice care nu se tem să se afișeze așa cum sunt. Nimeni nu este ca tine și nimeni nu te poate înlocui, așadar, fii acea piesă unică a puzzle-ului care completează imaginea lumii. Fii tu!

"I wear Myself" este deviza noii noastre colecții și reprezintă singurul stil pe care îl vom purta în acest sezon.

Te invitam pe site sa iti alegi stilul care ti se potriveste, sa fii Retro sau Flower Girl, sa alegi produse pe care sa le porti in anotimpul tau preferat. Până data viitoare, te provocăm să ne spui în câteva cuvinte cine esti TU și ce te face sa fii unic. Si desigur, nu uita ca toamna aceasta să porți Myself!

Cu drag,
Aceeasi echipa alaturi de tine,
Carmine Shoes :

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

 
În curs de procesare...
Top